Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Itt a német utakon legtöbbször gyorshajtáson kapott autókmárkák listája 

2019. július 04. - Várkonyi Gábor Autóblog
A német Verivox összehasonlító portál közzétette a legtöbbször gyorshajtáson kapott autók listáját Németországban. A lista úgy áll össze, hogy a kötelező biztosítások kötésénél Németországban kötelező megadni a begyűjtött büntetőpontokat a rendőrségi nyilvántartásban, ez alapján pedig könnyű összerakni a típus alapú rangsort. 

verivox.jpg

Messze a legtöbbet Audikkal szabálytalankodnak, a top10-ben 4 modellel is jelen van a bajor márka. Az abszolút győztes a győri gyártású TT, de az A5, A6 és a Q5 is felkerült a listára. A Mercedes sem "szerénykedhet", 3 típusa is képviseli a listán, M-osztály, CLK valamint az E-osztály használói is szeretnek száguldani. Érdekes, hogy dobogós lett a Skoda Superb, valamint a nyolcadik helyre jött be a területi képviselők és középvezetők első számú cégautója, az Octavia. Egy darab BMW található csak a top10-ben, hatodik helyen az 5-ös BMW. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1714925626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása