Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Bill Gates szerint "tragédia lenne, ha Németország autóipara nem érne el áttörést az elektromos autózásban"

2021. február 15. - Várkonyi Gábor Autóblog
Bill Gates arra figyelmeztette egy ma megjelent cikkben a német autóipart, hogy siessenek a villanyautózás elterjesztésével.

150489232_846929326105127_5088068483626798715_o.jpg
Gates szerint "tragédia lenne, ha Németország autóipara nem érne el áttörést az elektromos autózásban". "Németország valószínűleg többet tett a világ autóiparáért, mint bármelyik másik ország".
Kifejtette továbbá, hogy Németország hatalmas szívességet tett a világnak azzal, hogy szubvencionálta a szolár technológiát. A megújuló energiaforrások azonban Gates szerint sem elégségesek arra, hogy stabil és megbízható áramellátást biztosítsanak, ezért az atomenergia elengedhetetlen eszköz a milliárdos szerint a klímaváltozás elleni harcban. Ebben történetesen egyetértenek Elon Muskkal.

Az írás apropója, hogy Gates 2 milliárd dollárt szán a következő években a klímaváltozás elleni harcra, és a témával kapcsolatosan a minap jelentetett meg egy könyvet.

A teljes írás itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8916428336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása