Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Herbert Diess: napi 6 euróért elérhető lesz az önvezetés

2021. március 02. - Várkonyi Gábor Autóblog

Herbert Diess egy Linkedin videóban arról beszélt, hogy napi 6 euró körüli összegért lesz elérhető az önvezetés, azaz mindenki számára megfizethető szolgáltatásként fog funkcionálni a jövőben.

155507758_855582358573157_3602310596076827253_o.jpg
"Nagyjából napi 6 euróba fog kerülni az önvezetés. Akkor mindenki használni fogja ezt a funkciót, ez nem egy exkluzív szolgáltatás lesz", fejtette ki a VW konszern vezére.

A "Trinity", a 2026-ban a piacra kerülő új elektromos VW Diess szerint nagyobb forradalom lesz, mint az ID család. A Software.Org szervezeti egységükkel a cégvezető szerint megtanultak komplex szoftvereket integrálni az autóikba, ugyanakkor a kezdeti nehézségek olykor "fájdalmasak" voltak.

A jövőbeli cél, hogy 12 hetente OTA frissítésen keresztül "közvetlenül az autóba fejlesszenek".

Itt tudjátok megnézni a videót.

Sok szép ígéretes és hangzatos Diess-féle mondások közepette néhányunk szerintem már attól is teljesen boldog lenne, ha a klasszikus VW értékek ápolására is jutna némi figyelem. Az mindenesetre látszik, hogy egy szegmensét az autózásnak, vagy legalábbis az autózás azon részének, ami a jövőben egyre fontosabbá válik, igyekszik úgy meglovagolni, ahogy eddig nem nagyon tette más tömeggyártó.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6216446986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása