Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Milyen trendek határozzák meg az autógyártást 2021-ben?

2021. március 03. - Várkonyi Gábor Autóblog

1_1.PNG
A világ legnagyobb flottakezelője a LeasePlan.
Magyarországi leányvállalatuk hívott meg egy beszélgetésre az autópiac jelenével és jövőjével kapcsolatosan. Pesti Tímeával, a cég vezérigazgatójával, és Erdélyi Péterrel, A Magyar Gépjármű Importőrök Szövetségének az elnökével beszélgettünk múlt héten.

Az erről készült videót ajánlom a figyelmetekbe, itt tudjátok megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4616449334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miert? 2021.03.03. 21:25:05

Meghallgattam.
Egyetlen kiegészitést tennék.
Elhangzott, hogy az uj autó eladások csökkentek, mert az emberek kevésbe járnak autószalonba. Azt hiszem, nem ez a lényegi oka, hanem inkább az, hogy a pandémia miatt
1. társadalmi méretekben csökkent a vásárló erő
2. elég sok olyan ember is van, akinek ugyan nem csökkent a jövedelme, de a bizonytalan légkörben inkább kivár, és halasztja az autó vásárlást. A meglevő 4-6-8 éves autóját nem cseréli le újra, hanem tovább használja még egy ideig.
És ez mind az új autók iránti keresletet csökkenti, ami persze tükröződik abban, hogy csökkent az autószalonok látogatottsága.
süti beállítások módosítása