Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Milyen hatással van a hajtási arányok eltolódása a flottakezelő piacra?

2021. április 08. - Várkonyi Gábor Autóblog

A mai rendhagyó Futómű rovatban Rónai-Horst Lászlóval, a Mercarius Flottakezelő Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

gepjarmubeszerzes.jpg
Átalakulóban az autóipar, a hajtási arányok eltolódása pedig a flottakezelő piacra is komoly hatással van. Az európai piacon a legtöbb autógyártó a következő években már 60-70%-os villanyautó arányról beszél. Hogyan alkalmazkodik ehhez a magyar flottakezelő piac? Mi lesz a használt autókkal és a maradványértékkel? Hogyan alakul a jövő üzleti modellje az autógyártók és a mobilitási szolgáltatások szempontjából?

Különösen izgalmas beszélgetés volt, nézzétek vissza az adást ezen a linken!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7316493868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dany 2021.04.10. 11:11:48

Érdekes interjú volt, egész jó. Aztán amikor ahhoz a részhez értünk, hogy nem lesz elég áram...az kb. olyan egy villamos embernek hallgatni, mint hogy az új dízelek miatt halnak ki a bébifókák. Nem igaz, hogy egy gazdasági ember nincs tisztában az import-exporttal az energiaszolgáltatás kapcsán. Ráadásul ez a kontinentális Európa, nem Venezuela. Magam is úgy látom, túl korai még az embereknek a teljes elektromos közlekedés, először edukálni kellene őket alapszintű villamosságtani ismeretekből, utána majd visszatérhetünk a dologra. Ebben 100 év előnye van a belső égésű meghajtásnak, azt már mindenki megszokta, itt még az alapdolgok is gondot okoznak.
süti beállítások módosítása