Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

A Porsche Hungáriánál jártam

2021. május 31. - Várkonyi Gábor Autóblog

Németh Balázs, a Porsche Hungária Ügyvezető igazgatója, valamint Bujáki Zsolt, a Porsche Hungária Kommunikációs igazgatója hívott meg a céghez, hogy az autózás hazai és nemzetközi trendjeiről beszélgessünk.

193002305_256272309622391_6770804141600648935_n.jpg

A jelenlegi szabályokat betartva, online közvetítés formájában beszélgettünk Bujáki Zsolttal. Kifejezetten élvezetes esemény volt, Bessenyei Gergely fényképén a készülődés pillanatait láthatjátok.

Szó volt az elektromobilitás várható alakulásáról nemzetközi és európai összehasonlításban, a covid utáni piac helyzetéről, érintettük a technológiai forradalom és a kereskedelmi átalakulás kérdéseit, a szabályozói oldalt, valamint a konkurens márkák stratégiáit, és a Porsche Hungária helyzetét a magyar piacon.

Csupa olyan téma, ami számomra érdekes, a másfél óra hihetetlenül gyorsan telt. Köszönöm a rendkívül megtisztelő meghívást!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6616577606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása