Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Podcast: bringások szemszögéből vizsgáltuk az online kereskedelem alakulását az autóiparra adaptálva

2021. július 06. - Várkonyi Gábor Autóblog

Még múlt héten volt egy podcast, bringások szemszögéből vizsgálva az online kereskedelem alakulását, autóiparra adaptálva. Köszönöm a beszélgetést Bognár Tamásnak és Grósz Bélának, inspiráló volt, főleg úgy, hogy minden irányba kalandoztunk közben.

210158652_627641425294529_5365927488766337904_n.jpg
Itt tudjátok meghallgatni a teljes beszélgetést.

Kontra:

"Már annyira nem merjük felvállalni a véleményünk, hogy képesek vagyunk egy teljes iparágat tönkretenni. Mai adásunkban eléggé eltávolodunk az kerékpároktól és túlnyomó részben autókról beszélünk. Pontosabban arról, hogy mit hoz magával az online kereskedelem makro-tekintetben, mennyire változtatja meg a mindennapjainkat és hogy miért jött el lassabban, a kerékpárokhoz képest."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr816614452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renji1500 2021.07.07. 08:05:09

Várkonyi úr, ne tessék haragudni, de a blog ahol címeket és linkeket osztanak meg, se nem tartalmas, se nem izgalmas. Meg sem közelíti azt a minőséget ahol lelkesen nekifut egy autó vagy egy infrastruktúra előnyeinek hátrányainak szemlélésében, vagy egy kielemzett interjú részletezésének.

Ha fele annyira izgalmas lenne a műsor mint hiszi, már ódákat regélt volna róla a blogon.

És az emberek vennék a fáradságot hogy bele hallgassanak.

Manapság, heteket késik a tartalom a facebookhoz képest. És egyszerre telinyomja szarásig.. ráadásul egyre gyakoribb amikor csak egy pár mondatban összefoglalt leírást és egy linket hagy maga után..
Márpedig a többség az irományai miatt kezdte el követni önt.
süti beállítások módosítása