Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Inspiráló és élménydús nap a Formula Student East versenyen

2021. augusztus 09. - Várkonyi Gábor Autóblog

Megtisztelő felkérésnek eleget téve szombaton a Formula Student East Business Plan ”versenyszámban” fiatal mérnökökből álló csapatok üzleti terveit bíráltam többedmagammal. Nagyon vártam, lelkes és felkészült fiatalok nemzetközi mezőnyből méretteték meg magukat. Inspiráló!

233182050_304297971486491_7138322240388991386_n.jpg
Zúg a fejem, olyan intenzív napon vagyunk túl. Fél tíztől fél hatig egy ebédszünettel megszakítva részletes üzleti terveket bíráltunk, délelőtt német szakemberekkel, délután magyarokkal. Olasz, észt, német, osztrák, szlovák, finn, norvég, magyar, dán, svájci, görög, török, lengyel, cseh, francia, horvát, szerb, belga, szlovén csapatok vannak jelen a Hungaroringen. Mérnöki megoldások zsűrije, gyártástervezés és költségoptimalizálás zsűrije, üzleti modellek zsűrije áll fel, utóbbiban vettem részt én bíróként. Dinamikus versenyszámokban gyorsulás, skid pad, autocross és endurance számok vannak belsőégésű és villany kategóriában. Önvezető kategória is van, hajtástól függetlenül ugyanezekre a számokra. Egyetemistákból álló csapatok küzdenek, aki sikeres, azokat egyből elszívják a legjobb versenyistállók, akár F1-ből is, vagy nagy autógyártók illetve beszállítók, akik jelen vannak a rendezvényen, és figyelnek.

Ágó Bélával is összefutottam, aki jártas a versenysportban, annak nem kell bemutatni, Ford dolgozóként nála volt a Mach-E, nálam meg a Mach-1. �

Formula Student East, mindenképpen nézzétek meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3216654654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása