Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Több volt a rossz, mint a jó hír a Daimler részvényeseinek közgyűlésén

2020. július 09. - Várkonyi Gábor Autóblog

19c0539_01.jpg
Nem túl rózsás a helyzet a Daimler háza táján, ez derült ki a tegnap tartott részvényesi közgyűlésen. Nem elég, hogy a cég eredményeit értelemszerűen rossz irányba befolyásolja az elmúlt néhány hónap eseménysorozata, a részvényesek még ezen felül is több mindent vetnek a vezetőség szemére. A legtöbb kérdés a hidrogénhajtáshoz, illetve a dízelbotrányhoz kapcsolódott. Szerencsére vannak jó hírek is, például tavaly összesen majdnem 700 000 darab autót adtak el Kínában, amivel több mint két évtized után letaszították a trónjáról az Audit, és több prémium autót adtak el a kínai piacon, mint bármelyik konkurens.

Ma reggel a Futómű rovatban a közgyűlésen elhangzottakat foglaltam össze, hallgassátok meg a podcastet itt, vagy nézzétek vissza az adást ezen a linken 02:01:50-től!

Kép forrása: Daimler

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7515991236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása