Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Millásreggeli: hogyan működik a klímasemlegesség a Volvónál?

2019. november 08. - Várkonyi Gábor Autóblog

xc60.jpgKép forrása: Volvo Autó Hungária

Tegnap a Millásreggeli stúdiójában Zseli Mátéval, a Volvo Autó Hungária Kft. értékesítési igazgatójával több témát is megvitattunk, például azt, hogy működik a klímasemlegesség a Volvónál. A Volvo többek között nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nyomon tudja követni, milyen forrásból származnak a nyersanyagok. Az elektromos és plug-in hibrid autókat érintő jövőbeli tervekről is részletesen beszélgettünk.

Egy meglepő, mégis várható hírt is hoztam: a legtöbb autógyártónak nem fogja megérni kifejezetten alacsony fogyasztású, kicsi autókat gyártani, hiszen ezekre mostantól nem arányosan fognak vonatkozni a CO2 kibocsátással kapcsolatos büntetések. Ez a szabályozás pedig a most kapható Fiat 500 megszűnéséhez vezetett.

Meghallgatom

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3715296676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása