Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

A Mercedes és a BMW együttműködése új korszak kapuját jelezheti az autóiparban

2019. február 11. - Várkonyi Gábor Autóblog

A Millásreggeli eheti adásában a Mercedesnél történő vezetőváltásról, és annak a posztautóipari időszaknak a beköszöntéről beszélgettünk, amikor autómegosztással, vagy gombnyomásra odaérkező autókkal lehet majd pénz keresni. Senki sem tudja még, hogy ez pontosan, hogy fog kinézni, de nem árt felkészülni.

Bár a Mercedes továbbra is az elsőszámú prémium autómárka a világon, az utóbbi időben nekik is rettenetesen kihívó környezetben kell helytállniuk. A vállalatnak három évvel ezelőtt volt egy négymilliárd eurós spórolási csomagja, ami nagyon szép eredményeket hozott a cégnek, most azonban sokkal kevesebb lett az osztalék, mint amivel számoltak. Szó esik még a Mercedes a kínai Geely-vel való együttműködésről, illetve tovább boncolgatjuk az abszolút korszakalkotó hírt, miszerint a Mercedes közös vegyes vállalatot hoz létre a BMW-vel. Vajon mi kényszeríti őket a korábban elképzelhetetlen együttműködésre?

 Meghallgatom

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1814614728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása