Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

A Jaguar és a Land Rover kriptovalutát fizetne, ha a sofőrök megosztják a vállalattal a vezetéssel kapcsolatos adataikat

2019. május 03. - Várkonyi Gábor Autóblog

crypto-3569795_960_720.jpg

A Jaguar és a Land Rover kriptovalutával kompenzálná, ha a vállalat által gyártott gépkocsik tulajdonosai megosztják  a céggel a vezetéssel kapcsolatos adataikat, mint például hogy merre járnak, milyen a vezetési stílusuk, vagy hogy van-e valami hiba a navigációban. A tulajdonosok által megszerzett kriptovaluta felhasználható lehetne többek között parkolásra vagy autópálya használatra. Fel kell készülnünk arra, hogy ilyen módszerekhez kell folyamodniuk az autógyártóknak abban az esetben, ha a nagy tech cégekkel szeretnék felvenni a versenyt. Szerintem ez alapvetően ijesztő, de tudomásul kell vennünk, hogy ilyen világban élünk. A Millásreggeli Futómű rovatában ezt a témát boncolgattuk tegnap reggel.

Meghallgatom

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8814799450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása