Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Az idei Consumer Reports jelentés szerint ismét utolsó előtti a Tesla, a vevőik mégis elégedettek

2021. november 25. - Várkonyi Gábor Autóblog

A Consumer Reports szerint 28 vizsgált márkából a Tesla az utolsó előtti helyen végzett az első 12 hónapban tapasztalt hibák alapján.

tesla_1.PNG
Ezzel szinte egy időben a szervezet tagjai a Model 3-at és a Model S-t megválasztották a legnagyobb megelégedéssel használt autójának. A minőségi problémák ellenére tehát ragaszkodnak az autóikhoz a Teslások.

A múlt héten tapasztalt szerverhibák a cégnél a sajtó részéről kissé el lettek túlozva, erről is beszéltem a Millásreggeliben, illetve arról is, hogy az autóipari digitalizációs kompetenciák felmérésében az amerikai cég toronymagasan ver mindenkit, a németek követik a Teslát ebben a kérdésben, de se japán, se amerikai vállalat nem fért bele az első 15-be. Feltűnő viszont, hogy a kínai cégek nagyon erősek ebben a kérdésben, és kulcsfontosságú lesz a jövőben az, hogy mely cég kezeli jól ezeket a kihívásokat. A villanyautózás jegyében telt ma a rovat, szó volt még az Iontiy töltőhálózat bővítéséről, és a Blackrock sok százmillió eurós befektetéséről ebbe a cégbe.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

Kép forrása: Consumer Reports

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9216764848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása