Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Ki adta el a legtöbb autót a hazai autópiacon újonnan júliusban?

2022. augusztus 05. - Várkonyi Gábor Autóblog

Ma ismét teljes adást vezettem a Millásreggeliben, így a szokásos csütörtöki Futómű rovatra is több idő maradt. Megnéztük, hogyan alakult a márkák sorrendje az első félévben, illetve a múlt hónapban. Kik a meglepő nyertesek, kik a nem várt vesztesek.

296905987_546482423934710_5453023422245619441_n.jpg
Miért van eltérés márkákon belül is a szállítási határidőkben különböző modelleknél? Beszélgettünk arról, hogy az élet megdrágulása hogyan fog hatni a keresletre. Infláció, magasabb rezsi, elszálló kamatok, húzós üzemanyagárak, nem túl rózsás kilátások kecsegtetik az autópiacot. Várható-e árcsökkenés az új autóknál a kereslet lanyhulásával? Kidurran-e végre a használtautó árak lufija?

A trendek elemzése után kitértünk arra, hogy, a NIO kínán kívül először Magyarországon ruház be. Egyelőre még nem autót fognak itt gyártani, hanem akkumulátor cserélő egységeket, de így is fontos lépés, hogy a kínaiaknál is felkerültünk a térképre.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7417900621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása