Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Rolls-Royce Phantom, a négy keréken guruló művészet

2019. április 11. - Várkonyi Gábor Autóblog

Ez nem autó, ez négy keréken guruló művészet. A BMW éves beszámolóján hangzott el ez a mondat, amit volt szerencsém személyesen is megtapasztalni, amikor néhány órára vezethettem a Rolls-Royce tavaly megújult csúcsmodelljét.

Az elkészített példányok mindegyike egyedi, minden tulajdonos a saját igényei alapján alakíthatja ki autóját. Az összes valaha épített Rollsnak megvan a műszaki leírása az archívumban, minden reprodukálható az utolsó csavarig. Ez az a márka, aminek a legyártott állományának a legnagyobb százaléka a mai napig működik.

A mai Millásreggeli Futómű rovatában további részleteket osztottam meg az élményről, és emellett az EU-s károsanyag-kibocsátás szabályozás kapcsán felmerülő Fiat-Tesla megállapodásról is beszéltem.

Meghallgatom

56544589_10218083389812966_2762045875524993024_o.jpg

A teljes Rolls-Royce Phantom fotógaléria a korábbi bejegyzésben található.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8614758199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása