Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Két új irányba nyit az AutoWallis Csoport

2022. szeptember 23. - Várkonyi Gábor Autóblog

Tegnap a szokásosnál több autós témával "ünnepeltük" az Autómentes napot a Millásreggeliben, bár ez egy puszta véletlen volt. Először Ormosy Gábort, az AutoWallis Nyrt. vezérigazgatóját kérdeztük a csoport legújabb akvizícióiról.

autowallis-2022-3-534265.jpg
A magyar cég jó úton halad, hogy meghatározó szereplője legyen az autókereskedelemnek, nem csak hazánkban, hanem a térségben is. Az osztrák piac Ssangyong forgalmazását a WallisAuto Nyrt. veszi át, emellett Magyarországon a versenyhivatali jóváhagyás után a Renault Hungária is a csoport érdekkörét bővíti, azaz a gyári importőr privát kézbe kerül. A harmadik téma, amit Ormosy Gáborral érintettünk, az online piactéren történő terjeszkedés kérdése. Az AutoWallis megvásárolta a JóAutók és az Autó-Licit platformokat, az ezekkel kapcsolatos hosszútávú tervekről is szó volt.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

Kép forrása: AutoWallis

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8317937472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása