Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Újdonságok a BMW Welt-ben

2019. március 20. - Várkonyi Gábor Autóblog

801e8461-407c-4a9c-b1a0-48efb06ff96f.jpeg

A BMW Annual Accounts rendezvény előtt a BMW Welt-ben volt időnk élőben szemügyre venni a konszern legújabb, és kifejezetten fontos, akár kategória teremtő újdonságait. Az új 7-es a héten ünnepelte premierjét, a Z4 is nagyon friss, ahogyan a 8-as Cabrión is még éppen csak megszáradt a festék. Az X7 hatalmas, élőben harmonikusabb, mint a képeken. A harmadik sornak külön tetőablak és külön klímavezérlés jutott, természetesen minden ülés, a középső sor is, elektromosan állítható. A Rolls-Royce Cullinanre nincs más szó: monumentális.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4414702712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2019.08.15. 16:56:52

Engem igazából a múzeum kupolájában berendezett jóvő-kiálltás sokkolt.
Sheer driving pleasure helyett önvezetés, alternatív üzemanyagok, car sharing (mondjuk ezt már most is igénybe veszem) és egy sor olyan megoldás amit még úgy sem tudok igazán megvalsíthatónak tekinteni, hogy van amit már saját bőrömön tapasztalok...
süti beállítások módosítása