Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Átalakuló autókereskedelem: elbúcsúzhatunk a megfizethető kisautóktól

2020. szeptember 25. - Várkonyi Gábor Autóblog

showroom-2194371_1280.jpg
Átalakul az autókereskedelem a közeljövőben, hiszen eljött az az idő, amikor nagyon pontosan és valós időben kell monitorozni a kereskedőknek, az importőröknek és a márkáknak, hogy miből mennyit adnak el, ha el akarják kerülni az esetleges súlyos büntetéseket.

Mi vár majd ránk az autószalonokban? Mely modellek tűnhetnek el végleg a palettáról? Hány darab elektromos autót kellene forgalomba helyezni az európai autópiacon, hogy teljesüljenek az uniós tervek? Milyen hatással lesz mindez a használtautó-piacra?

Tegnap a Millásreggeliben alaposan kiveséztük a témát, hallgassátok meg a podcastet ezen a linken 44:00-tól!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr516212602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dany 2020.09.25. 15:08:03

Nem találok 2019-es chartokat sajnos, de a 2018-as alapján a PSA, a Toyota, és a Suzuki se áll rosszul(akik ki is zöldítik a flottát még átcímkézett Toyotákkal). Nekik azért van még a palettájukban kisautó, egy 5 millás lágyhibrid nem fapados Swift jó vétel.
süti beállítások módosítása