Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

A Stellantis európai töltőhálózatot fejleszt elektromos autók számára

2021. október 21. - Várkonyi Gábor Autóblog

A Stellantis európai töltőhálózatot fejleszt elektromos autók számára az olasz The F Charging céggel együttműködve, összesen 15 000 helyszínre telepítenének töltőállomásokat.
a99ef430fbd276a95d65c9b9add3c6523e79a7ea.jpegMérföldkő ez az európai piac számára, a  Stellantis hatalmas skálán építi fel az elektromos stratégiáját, hogy zárt ökoszisztémát tudjon nyújtani a saját vásárlóinak. A mai Futómű rovatban ennek kapcsán beszélgettünk az  autóipart érintő energiaválságról, kitértünk az AdBlue hiányból adódó problémára, ami főleg a teherautókra nézve lesz fájdalmas. Az Opelnél ráadásul elkezdődött a Stellantisba való teljes beolvasztás, ami a kollektív szerződések szempontjából fontos változásokat jelent a dolgozók számára. A műsor végén pedig további részletekkel szolgáltam Carlos Ghosn hangszertokos meneküléséről Japánból.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

Kép forrása: Stellantis

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1016729924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása