Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Meddig drágulhatnak még az autók a különböző krízisek összeadódó hatásai kapcsán?

2022. március 17. - Várkonyi Gábor Autóblog

Skoda Enyaq Coupé iV sajtóútjára tartva, a müncheni reptérről jelentkeztem be a ma reggeli Futómű rovatba a Millásreggelibe.

enyaq.jpg

Szó volt arról, hogy be lehet-e hozni a most kieső termelését az európai gyártóknak az év második felében. Érintettük annak kérdését, hogy meddig drágulhatnak még az autók a különböző krízisek összeadódó hatásai kapcsán. Mely gyártók készültek fel jobban, és melyek kevésbé az esetleges ellátási lánc problémák kapcsán, és mit tanultak a cégek az elmúlt két év folyamatos nehézségeiből? Hogyan érinti a mostani helyzet a 2022-es év CO2 kvótáit? Kik kerestek sokat, és miből jött az eredmény java a 2021-es üzleti évben? Ezek, és még sok minden más is belefért a mai bő 20 percbe.

Hallgassátok meg az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9717782378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása