Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Audi mellett Cupra is készül hamarosan Győrben

2022. március 24. - Várkonyi Gábor Autóblog
Egy-egy pozitív hír mellett, ami a beszállítókat illeti, sajnos továbbra is feszült a helyzet az autóiparban, nagyon sok helyen állnak a gyárak Európában.

c2da60f5-ef73-478c-b2be-de811a2ade08-scaled.jpg

A 2021-es üzleti év eredményeit nézve ugyanakkor rekord nyereséget jelentettek az iparágban, az adózott eredmény mindenhol rekordokat döntött, ennek az okait és a további kilátásokat vettük számba a Millásreggeli Futómű rovatában.

Szó volt továbbá arról, hogy Győrben hamarosan az Audi mellett Cupra modellt is gyártani fognak, méghozzá egy Q3 Sportback alapú sportos kis SUV-ot. Versenyben vagyunk továbbra is a térségünkbe szánt negyedik VW csoport által létrehozandó akku Gigafactory-ra, de kemény konkurenciánk a Skoda érdekeltségei miatt Csehország.

Továbbra is napirendi kérdés, hogy meddig nőhetnek még az autó árak, lehet-e egyáltalán számítani bármiféle enyhülésre.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7117788582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása