Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Comnica Video Showroom teszt: bekattintottunk egy nagykanizsai autószalonba

2022. október 17. - Várkonyi Gábor Autóblog

Változik a hajtás, változik a tulajdonlás, változik az autóiparban minden. Miért pont a vásárlás maradna úgy, ahogy eddig?

2022-10-17_33.png
Semelyik téma esetében nem hiszek abban, hogy a kizárólagosságok kora érkezne el. Ha a vásárló dönthet továbbra is, akkor abban is a diverzitás irányába megyünk, hogy mi hajtja a jövő autóját, és abban is, hogy mennyit bérelünk hosszú távon, vagy akár perc alapon. Ha ugyanakkor a tulajdonlás az, ami érdekel minket – engem mindenképpen –, akkor a
konfigurálás és rendelés folyamatának a drasztikus egyszerűsítése gyártói és kereskedői oldalon egyaránt téma. A fókuszban itt azok a felhasználók vannak, akik nem akarnak szalonlátogatással sok időt tölteni, ugyanakkor nem katalógusból szeretnének tájékozódni, vagy szimplán csak neten rendelni. Igénylik egy értékesítő szakmai segítségét, és mindezt adott esetben otthonról szeretnék kényelmesen elérni.

Erre fejlesztett megoldást a Comnica csapata, a videó, amit megosztok veletek, egy virtuális vásárlás folyamatát mutatja be. A video showroom használata egyszerű a felhasználói oldalon, a kereskedői oldalon pedig azokra az igényekre reflektál, amit az értékesítők a munkájuk támogatásaként szeretnének megélni.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3517955964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása