Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Kína mesterterve az európai autógyártás ellen

2023. május 16. - Várkonyi Gábor Autóblog
A múlt héten egy remek beszélgetésnek lehettem részese, ahol Palkovics Lászlóval és Ratatics Péterrel jártuk körbe a Greendex szervezésében az autóipar jövőjét, zöld szempontból.

ke_pernyo_foto_2023-05-16_12_35_03.png

Kétségkívül elhangzott tőlem, hogy az emberek egy jelentős része szeret vezetni,  ahogy a cikk kifejti , ugyanakkor az is meg lett említve, hogy kifejezetten sok felhasználó számára érdekes a részleges vagy teljes önvezetés is. Utóbbi "bevethetősége" szempontjából én szkeptikus vagyok az iparág ígéretei kapcsán, bár ezek pont az utóbbi időben módosultak jelentősen. Palkovics László egyik szakterülete éppen ezzel kapcsolatos, így erről kifejezetten érdekes volt hallani az ő szemszögéből nézve. Ratatics Péter Mol felsővezetőként megosztotta a tapasztalatait autómegosztás, energetikai fordulat és szintetikus üzemanyagok kapcsán is. Élvezetes beszélgetés volt!

Olvassátok el a teljes cikket a Greendex honlapján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1318125138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása