Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

SUV is, elektromos is, mégis igazi Mustang a Mach-E!

2019. november 22. - Várkonyi Gábor Autóblog

21_frd_cx727_fedt_rprd_reveal_ps34_png_renditions_extra-large.pngKép forrása: Ford.com

A Millásreggeli Futómű rovatában több témát is kiveséztünk, elsőként a tegnap bemutatásra kerülő Tesla pickup-ot. Viszont jöhet a Tesla konkurenciája: a Volkswagen 5 év alatt 60 milliárd eurót tervez K+F-re költeni, nagyrészt elektromos autókra. Beszélgettünk még az online és szalon értékesítésről, valamint a  frissen bejelentett dugódíj bevezetéséről és a dízelautók belvárosi korlátozásáról is.

Mindezeket felülírja azonban az a sokkoló hír, hogy érkezik
 az elektromos Ford Mustang SUV, ami vezetési élményben mindenképp egyedülálló élményt fog nyújtani a kategóriájában. Mindennek a megszentségtelenítése zajlik jelenleg az autóiparban, a modern problémák modern megoldásokat szülnek, a Ford pedig ezzel a váratlan húzásával teljesen új alapokra helyezte a Mustang életérzést.

Meghallgatom

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9115319766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása