Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Mennyire bolygatják fel a csökkenő kedvezmények az európai autópiacot?

2020. szeptember 11. - Várkonyi Gábor Autóblog

10-autos-1.jpg
Mi történik most az európai autópiacon? Hogyan alakulnak a kedvezmények az elmúlt hónapok mértékéhez képest? 
Németországban például a 30 leggyakrabban vásárolt modell átlagosan 22.5% kedvezménnyel ment el a listaárból, kutatások szerint ez a szám már most 20% alá esett. Hasonló képet mutat a francia és az olasz piac is. Hogyan változik ennek hatására az egyes autómárkák stratégiája és milyen következményei lehetnek a munkaerőpiacon?

Más: a napokban került sor egy német "autó csúcsra" a kancellárnál, ahol többek között az állami beavatkozás mértéke, a hagyományos belső égésű motoros autókra szánt kedvezmények kérdése és az önvezető autózás szabályozása volt terítéken.

Ezeket a témákat jártuk körbe tegnap a Millásreggeli Futómű rovatában, nézzétek vissza az adást ezen a linken 13:20-tól és 39:25-től!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4816196268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása