Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Már nem kell sokat várni a Fiat-Chrysler Peugeot-Citroën házasságra

2020. október 29. - Várkonyi Gábor Autóblog

chrysler-peugeot.jpg
Ma a Millásreggeli virtuális stúdiójában több témát is részletesen kiveséztünk. Először a Fiat-Chrysler Peugeot-Citroën házasság legfrissebb híreit foglaltam össze, a tervek szerint 2021 márciusban bekövetkező fúzióval a világ negyedik legnagyobb autógyártója jön létre.

Megjelentek újabb gyorsjelentések: a Hyundainál, BMW-nél és a Fordnál is érdekes mozgásokat figyelhetünk meg. Úgy tűnik, hogy egyelőre megúsztuk a drámákat a legnagyobb autógyártóknál, bár sajnos Európában még mindig rosszabb a helyzet, mint a többi piacon. A Fordnál például egész jó eredményeket láthatunk a harmadik negyedévben, de Európában megint nem sikerült pénzt keresniük – állítólag a visszahívási költségek miatt.

A Futómű rovat harmadik részében arról is beszélgettünk, hogy az EU legújabb felvetése szerint plusz adónemet vetnének ki az 1800 kg fölötti autókra.

Hallgassátok meg a podcastot ezen a linken 8:20-tól, 18:35-től és 34:25-től, vagy nézzétek vissza az adást a MillásTV-n 01:55:40-től, 02:06:10-től és 02:21:40-től!

Kép forrása: Time.com

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2216262628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása