Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Modern korunk egyháza a villanyautózás rendje

2021. február 25. - Várkonyi Gábor Autóblog
Modern korunk egyháza a villanyautózás rendje. Négy kerekű bűnbocsátó cédulája az elektromos autó. Ha kifizeted ennek költségeit, bűneid eltöröltetnek, további kérdéseket meg lehet úszni.

153706261_852979202166806_4653411347994469025_n.jpg
Valódi bűnbánatot senki nem kér számon, sem gondolkodást, erkölcsi vagy szellemi megújulást. Elég felmutatni, hogy megváltottad a jegyed, és befizetted az adód.

Ahogy évszázadokkal ezelőtt, úgy most is arra szolgálnak dogmák, hogy gazdasági és hatalmi bázist jelentsenek azoknak, akik a szálakat húzzák. Prímán lehet ijesztgetni, tematizálni, megnyugtató megoldásokat kínálni. Borzongásra és feloldozásra vágyik az ember. Szállítják az előrecsomagolt megoldást létkérdésekre is, elvégre ez elengedhetetlen.

Van reformátora is az egyháznak, Musknak hívják, és hívei más alapokra akarják helyezni a bűnbocsánatot. Szakadásra azért nem kell számítani.

Vannak még a pogányok, akik a régi Istenekben hisznek. Ezeket természetesen adott esetben keresztes háborúval, gazdasági szankciókkal és hódítással lehet jobb belátásra bírni.

Ahogy régen, úgy most is vannak, akik meg merik kérdezni, hogy milyen alapon sajátítja ki magának egy szervezet üzleti alapon a lelkiismeretbizniszt. Ők a legveszélyesebbek, és máglyán fogják végezni ezek a felforgatók.

Keresztény vagyok, és villanyautót is vettem már magamnak. Senki megsértése nem volt célom. Egyszerűen kezd sok lenni azon dogmák fala, amivel folyamatosan találkozom minden egyes alkalommal, amikor a téma szóba kerül. Jussunk már el oda, hogy értelmesen lehessen erről beszélni. A vallási szélsőségesek soha nem segítették semelyik ügynek az előremozdítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3716438740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása