Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Ilyen lesz a jövő képernyőrendszere

2021. május 31. - Várkonyi Gábor Autóblog

A Continental megszerezte első nagy szériás megrendelését a Pillar-to-Pillar képernyőrendszer szállítására.

192361789_256260736290215_6288018370432620877_n.jpg
Akár tetszik valakinek, akár nem, ehhez kell hozzászoknunk a jövőben. Az "oszloptól oszlopig" tartó monitorokba átmenet nélkül integrált kijelzők sokasága lesz beépítve, valamint olyan kamerák, amelyek a vezetés közbeni viselkedésünket monitorozzák. Ilyenekkel természetesen a modern autók nagy része már most rendelkezik, és része az önvezetés különböző funkcióinak a használati "engedélyezéséhez", azaz bizonyos dolgokat akkor szabad igénybe vennie a vezetőnek, ha az autó közben "meggyőződhet" arról, hogy a vezető valóban figyeli az utat. Ez azért fontos biztonsági elem, mert egyesek állításával szemben felelős gyártók nem ígérhetnek olyat, hogy van már létező "teljes" önvezetés.

Az egyre növekvő összekötöttség, a digitális szolgáltatások igénybevétele, az ázsiai vásárlók ízlése ebbe az irányba viszi a belső tér dizájnját.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2216577578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása