Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Visszapillantó: Honnan indult az autózás iránti szenvedélyem?

2023. május 22. - Várkonyi Gábor Autóblog

Viktorin Tamással azért szeretek beszélgetni, mert azonnal “otthonos” hangulatot tud teremteni a stúdióban, és emellett egy vérbeli, igazi autó bolond.

kepkivagas_27.PNG

Nemrég azzal hívott fel, hogy csináljunk egy olyan műsort, ami inkább szól arról, hogy én mivel foglalkozom napi szinten, mint arról, hogy merre tart az autóipar. Előbbiről nem szoktam nyilvánosan különösebben sokat beszélni, utóbbiról meg nagyon is gyakran van szó a blogon, vagy épp a rádióban. Most megfordítottuk. Akit
érdekel, hogy hogyan indult minden, mivel foglalkozik ”a” cég, hogyan működtetjük ezt az egészet, és miért nem szoktam erről többet nyilatkozni, annak jó szórakozást a videóhoz. A végén Tamás persze kifaggatott még a villanyautózáshoz fűződő viszonyomról is.

Nézzétek meg a teljes beszélgetést a Sláger FM Youtube csatornáján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr818129880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása