Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Mercedes gyárlátogatás Kecskeméten: milyen az élet egy ilyen autógyárban?

2024. március 01. - Várkonyi Gábor Autóblog

Szűk hat éve jártam utoljára a kecskeméti Mercedes gyárban, a kép az akkori rendezvényen készült.

429819856_910934134156202_1691419286990371398_n.jpg
A második "ütem" építésének a megkezdését ünnepelték, és az alkalom kapcsán interjút készíthettem Markus Schäferrel, a cég egyik topmenedzserével, aki igazgatótanács tag, a beszerzésért és fejlesztésért felel. Több, mint egy órát szánt a beszélgetésre, élmény volt.

A Mercedes-Benz Hungária az EQA és az EQB facelift kapcsán szervezett egy gyárlátogatást szerdán, az itt szerzett tapasztalatokat meséltem el a tegnapi Millásreggeliben.

A második ütem, pár év kihagyás után végül megvalósul, a gyár fontos pozíciót tölt be a globális hálózatban, 174 000 autó készült itt tavaly, ezek mind jó hírek. De milyen ott dolgozni, külső szemmel nézve? A Mercedes óvoda, a duális képzés, az étkezési hozzájárulás, a közlekedési hozzájárulás csak néhány dolog abból, amivel a gyár igyekszik a dolgozók kedvében járni. A tavalyi eredmény alapján ráadásul több, mint egy millió forint bónuszt is fizettek a munkavállalóknak. Milyen az élet egy ilyen autógyárban? Kiderül a Futómű rovatból, amit a Millásreggeli honlapján tudtok visszahallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr318343091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása