Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Tiltsunk és korlátozzunk a "biztonság" jegyében?

2019. március 01. - Várkonyi Gábor Autóblog

Tiltsunk és korlátozzunk, a "biztonság" jegyében. Horror vízió számomra, hogy az EU korlátozni akarja az új autók lassan tényleg minden részegységét, a sebességtől kezdve a teljesítményig mindent. Ez nyilvánvalóan az autóról való leszoktatás következő stációja.

Ha már azt sem dönthetem el, hogyan vezethetek, nyilván nem fog érdekelni az sem, hogy birtokoljak, vagy vezessek, hiszen egy nyűg lesz az egész. Az autókba épített megfigyelő rendszerek alapján kell majd biztosítást fizetni, meg CO2 adót. A villanyautók terjedése miatti jövedéki adó kiesést pótolni fogják, efelől ne legyen illúziónk. Aki ellenáll, az be lesz feketítve azzal, hogy nem törődik a környezettel, meg a "halálesetekkel". Mindenben van rizikó, és én szabadnak szeretném érezni magam. Nekem ennek a szabadságnak az egyik megtestesítője az autó. Nem szeretném, ha minden ezzel kapcsolatos élménytől szépen lassan megfosztanának.

Elolvasom

2018-11-29-imco-hearing-720x540-610x458_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9814661369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

optim 2019.08.15. 16:56:54

mert mi történt, hogy így kifakadt a kedves blogoló?
süti beállítások módosítása