Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Szabadkereskedelmi együttműködés Ázsiában, labdába rúghat még Európa?

2020. december 04. - Várkonyi Gábor Autóblog

75981.jpg
Itt
már írtam is róla, a tegnapi Millásreggeliben pedig részletesen kitárgyaltuk a RCEP szabadkereskedelmi megállapodást, amelynek legfontosabb tagjai Kína, az ASEA államok, Japán, Dél-Korea, Ausztrália és Új-Zéland. A világ lakosságának közel a harmada él ebben a térségben, a világ gazdasági teljesítményének a harminc százaléka képződik a szóban forgó 15 országban. Milyen hatással lesz a védővámok leépítése az európai autógyártókra?

A Futómű rovat második felében a Volkswagen tulajdonosi körében zajló balhéról meséltem.

Nézzétek vissza az adást a MillásTV-n 02:00:00-tól és 02:29:00-tól, vagy hallgassátok meg itt 14:00-tól és 43:20-tól!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2916316562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dany 2020.12.04. 08:32:55

Útépítésről: azok az emberek is 7-től vagy 8-től kezdik a munkát, plusz pénzt nem hiszem hogy kapnak, ez a magyar építőipar. Éjjel, sötétben meg nem is látja, mit csinál. Ki szeretne a tisztelt műsorvezetők körül éjjel aszfaltozni?

Dany 2020.12.04. 09:13:53

A témához: A gyarmati idők már rég elmúltak, hogy Európa diktáljon Ázsiának. Senki nem gátolja az itteni országokat, hogy hasonló egyességeket kössenek. Nem hinném, hogy Európa beleszólhat már bármibe, kicsi a súlya ehhez. Max nézheti, mit csinálnak a meghatározó hatalmak.
süti beállítások módosítása