Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

GULLWEEKEND - Interjú 1. rész.

2021. július 08. - Várkonyi Gábor Autóblog

Szándékosan kezdem az egész történet közepén a beszélgetést, pont úgy, ahogyan egy házibuli közben csöppen egy izgalmas eszmecserébe az ember, két "idegennel". Az idegenség érzést akartam elvenni. Hátba veregetni az arra járót, és leültetni magunk mellé. Ez volt a cél.

Szavéri Zolival úgy ismerkedünk meg, hogy a blogomat olvasta, és egyszer csak rám írt, közös "netes" barátok noszogatására. Egy remek este lett belőle, és ezt folytattuk azzal, hogy a barátnőmmel és a barátaimmal meglátogattuk Bajorországban, ahol bemutatta nekünk azt a céget, ahol dolgozik.

Ez nem más, mint a HK Engineering, világszinten ismert és elismert SL restaurációval és szervizzel foglalkozó, több évtizedes múltra visszatekintő cég. Olyan élményben volt részünk, amit mindenképpen meg akartunk osztani mindenkivel, aki érdeklődik a téma iránt. Időt pénzt és energiát nem sajnálva igyekeztünk mindent megörökíteni ebből a két napból.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki részt vett ebben a kalandban, köszönöm Zolinak a türelmet és a bizalmat, hiszen felfoghatatlan értéket bízott rám, és köszönöm a barátságot, amivel gazdagodtam.

Fogadjátok szeretettel az úti beszámolónk első részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5516616730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása