Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Meddig drágulhatnak még az autók?

2021. július 22. - Várkonyi Gábor Autóblog

Ma a szokásosnál nagyobb terjedelemben beszélgettünk a Millásreggeliben égető autós és közlekedési kérdésekről.

budapest-1349290_960_720.jpg
Miért akarnak egekbe növő autó árak, autósokat sújtó adóterhek és egyre nagyobb dugók mellett is autózni az emberek? Milyen alternatívái lehetnek az egyéni autós közlekedésnek? Miért szeretnének mégis saját autót birtokolni a fiatalok is? Rendészeti vagy ideológia kérdés az öreg dízelek korlátozása? Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy kevesebb bontószökevény szennyezze levegőnket? Miért jobb Európában a tömegközlekedés, mint az Egyesült Államokban?

A műsor végén kitértünk még a Daimler kimagaslóan jó fél éves gyorsjelentésére, valamit arra a tanulmányra, amely szerint az elektromos autók az átalakuló európai energiamix tükrében több mint 60 százalékos széndioxid kibocsátási megtakarítást érhetnek el az autó teljes életciklusára vetítve.

A teljes adást megnézhetitek itt és itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4216635180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása