Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Mit szólnak az autóipar képviselői a 2035-ös szabályozáshoz?

2022. június 16. - Várkonyi Gábor Autóblog

A mai Millásreggeliben az autóipar képviselőinek reakcióiról beszélgettünk a sokat tárgyalt 2035-ös szabályozás kapcsán.

kepkivagas_19.PNG
Ki örül neki, és miért örül neki? Ki van ellene? Hogyan nyilatkozhattak visszafogott, nagy tekintélyű vezetők olyan meghökkentő mondatokat, hogy "tervgazdaság és végső soron kommunizmus", amit az EU az autóipar kapcsán művel. Hogyan lehet ekkora szakadék egyes felfogások között? Igyekeztem válaszokat keresni a kérdésekre, és arra, hogy hogyan megyünk tovább az autóiparral Európában.

Nézzétek vissza az adást a Millásreggeli Youtube csatornáján!

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6717859343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.06.18. 07:28:50

Az EU megint tökön szúrja magát, s szintetikus üzemanyagokra kellene átállni. A napenergiával előállított szintetikus üzemanyagok segítenének az áram termelési csúcsok kisimításában is.

Elektromosra sztem nem lehet leváltani a járműparkot.

kewcheg 2022.06.18. 09:03:26

Nem lesz 2035.Remélem az unio igy ebben a formájában sem lesz.Kell unio, de nem ez.
A mostani unio az emberek ellen van.
Senki a vilagon nem lépi meg 2035- öt csak az unió.
Jelenlegi állás szerint Mao. akkor ugyanolyan szegény lesz, mint most.Euro se lesz.Elnézve az 1990 ota eltelt 32 évet, kb.annyiban leszünk előbbre, hogy még lesz kb.500 kilométer autopálya, meg a tanárok nem 250-et, hanem 280- at fognak keresni.Egy ilyen ország meg fog halni ettöl a rendelkezést....
süti beállítások módosítása