Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

A mai meglepetés: Mustang California Special

2022. június 24. - Várkonyi Gábor Autóblog

Mustang California Special a Ford mai meglepetése számomra. Szentendre-Visegrád-Bajna-Héreg-Alcsút-Etyek vonalon másfél óra alatt el is égettem egy tank benzint. Csodálatos kikapcsolódás egy csütörtök délelőttre.

Szűk visszafordítókban továbbra is olyan, mint bokszkesztyűben horgolni, de amint kicsit húzottabbak az ívek, és ordíthat a V8, az élmény teljessé válik. 

Imádnivaló színfoltja a Mustang a kortárs autóparknak, továbbra is. Nagy látvány, hörgő-dörgő csimm-bumm cirkusz, életigenlés amerikai módra. Fura, de itthon 10% alatt van a Convertible arány. Ha már élvezeti cikk, nekem így kellene. Telivér sportautónak nem az első választás, ahhoz elnagyolt az olyan célszerszámokhoz képest, mint mindjuk egy Alpine. “Életérzés” modellként viszont utolérhetetlen, és az alapok nagyon is tisztességesek. Erős ötliteres, bugyborékoló V8, egész harapós fékek, eleven fenék, nem túl unalmasra hangolt ESP, korrekt belső kidolgozással.

Ikonikusság/forint alapon örök nyertes.

288458959_516886233560996_8792475325030792341_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6617865611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása