Várkonyi Gábor Autóblog

Várkonyi Gábor Autóblog

Véget ér Markus Duesmann karrierje, mint Audi vezér

2023. július 03. - Várkonyi Gábor Autóblog

Kicsit több, mint három év után véget ér Markus Duesmann karrierje, mint Audi vezér. Nem tagadom, örülök neki. Aki ebben a pozícióban nyíltan a német zöldek autóellenes hozzáállását ünnepli, mint követendő utat, az nem való egy ilyen múltú és presztízsű márka élére, de ez szigorúan a magán véleményem.

356092064_769521684964115_667313987372579063_n.jpg
Autómentes vasárnapok, meg sebességkorlátozás propagálása, mint márkavezető? Nincs még elég ellensége az autózásnak, ”belülről” is bomlasztani kell? Duesmann Diess embere volt, mint egykori BMW-s. Nem voltak meg a hatalmi, politikai kapcsolatai konszernen belül, ráadásul a totál PC kurzusa irritált sokakat, házon belül. Sejthető volt, hogy Oliver Blume konszernvezér nem fogja sokáig hagyni, hogy az eredmények elmaradása mellett még ”konkurense” is legyen a cégen belül. Gernot Döllner érkezik a helyére. 30 éve van a cégnél. Belső nevelés. Lesz feladata, bőven.


Egy korábbi bejegyzés Duesmannról itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://varkonyigabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3918157940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása